Sirkusharrastaja, tule ideoimaan unelmien sirkusleiriä!

Sirkusharrastajien kehittämisviikonloppu Lahdessa 10.11.-11.11.

Liitto järjestää nuorille sirkusharrastajille viikonlopputapahtuman, jossa pääsee tutustumaan toisiin sirkusharrastajiin ja kehittämään liiton ensi vuoden toimintaa. Erityisesti suunnitellaan ensi vuoden suurleiriä. Millainen on unelmiesi sirkusleiri? Tule mukaan ideoimaan! Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, kiinnostus riittää!

Mukaan mahtuu kaksi nuorta jokaisesta liiton jäsensirkuksesta. Viikonlopun ohjelma on osallistujalle maksuton, ruuasta peritään pieni maksu (15-20e). Matkakuluihin voi hakea avustusta, jos matkaa kertyy yli 200 km.

Tapahtuman suunnittelusta vastaa liiton nuorten vaikuttamisryhmä Sirkumentti ja tapahtumassa on mahdollista päästä tutustumaan myös Sirkumentin toimintaan. Sirkumentti ottaa uusia jäseniä loppuvuodesta. Sirkumenttiin ja sirkumenttilaisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Ilmoittaudu mukaan 31.10 mennessä täällä!