Suomen Nuorisosirkusliitto koordinoi vuosina 2015-2017 kaksiosaista eurooppalaista yhteistyöhanketta nimeltään Professionalising European Youth Circuses (PEYC). Hankekumppaneina on kahdeksan muuta eurooppalaista nuorisosirkusten kattojärjestöä. Hanke kehittää eurooppalaisten nuorisosirkusopettajien ja -ohjaajien ammatillisia valmiuksia sirkusopetuksen ja nuorisotyön saralla. Koulutusta järjestetään myös sirkuskoulujen johtajille ja hallintohenkilökunnalle.

Hanke koostuu sirkusohjaajakoulutuksesta ja Masterclass-kursseista. Hanke jatkuu vuoteen 2017 ja sitä koordinoi liitolla Katja Timlin (ent. Ranta-Penttilä).

PEYC-hankkeen englanninkieliset sivut löydät osoitteesta www.peyc.eu

Hankekumppaneihin voit tutustua täällä

Hyödynnä vinkit ja tutustu materiaaleihin!

PEYC-hankkeen mestarikursseilta on koottu laaja materiaalipankki kaikkien käyttöön. Sivustolta löytyvät muun muassa kurssiohjelmat ja monipuolisesti erilaisia harjoituksia, leikkejä ja muita vinkkejä, joita voi hyödyntää sirkusopetuksessa. Tutustu sivustoon: www.peyc.eu/resource-centre/

Kevään 2017 koulutukset

PEYC-hankkeen koulutuksen sirkuskoulujen johtajille käynnistyivät joulukuussa 2016. Hankkeen puitteissa järjestetään vielä keväällä 2017 kaksi koulutusjaksoa:

Masterclass 2:  Human resources
25.2.2017 (saapuminen) – 3.3.2017 (lähtöpäivä)
Amersfoort (Alankomaat)

Masterclass 3:  Daily operational administration
2.4.2017 (saapuminen) – 8.4.2017 (lähtöpäivä)
Cinderford (UK)

Koulutukset maksavat 140 euroa, sisältäen ohjelman, majoituksen, ruuat ja matkakorvauksen. Osallistujat koulutuksiin on valittu joulukuussa 2016.

#peycCircus