Tervetuloa Suomen Nuorisosirkusliiton kauppaan!

Nettikaupan kautta voit tilata Nuorisosirkusliiton julkaisuja ja muita tuotteita. Voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon. Toimistomme sijaitsee Helsingin Suvilahdessa (Kaasutehtaankatu 1) ja on auki pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Noutoajasta voit sopia sähköpostitse toimisto@snsl.fi. Tuotteet on mahdollista saada myös toimitettuna johonkin liiton tapahtumaan, valitse myös silloin vaihtoehdoksi nouto ja sovi asiasta erikseen.

Käsinseisontakirjan kansi

Käsinseisonnan perusteet

20.00 30.00 

Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Lue lisää
Lattia-akrobatian perusteet, kansi

Lattia-akrobatian perusteet

20.00 30.00 

Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneillekin taitureille.

Lue lisää
Nurtsi-kassi

Nurtsi-kassi

5.00 

Kamat sirkuskassiin ja menoksi!

Lue lisää
Nurtsi-vyö

Nurtsi-vyö

10.00 

Iloisen keltainen, säädettävä Nurtsi-vyö tuo sirkustunnelmaa asuun kuin asuun!

Lue lisää
Pariakro

Pariakrobatia- ja pyramidikortit (suomenkieliset)

25.00 35.00 

99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

Lue lisää
Sirkuspyramidi 3/2014 kansi

Sirkuspyramidin kestotilaus

20.00 22.00 

Tilaa sirkusasiaa neljästi vuodessa kotiin kuljetettuna, itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää
Sirkuspyramidi 2/2014, kansi

Sirkuspyramidin vuositilaus

25.00 

Tilaa vuoden mittainen matka sirkuksen maailmaan, itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää
20-vuotisjuhlakirja

Suomen Nuorisosirkusliiton 20-vuotisjuhlakirja

10.00 

Vuonna 2011 Suomen Nuorisosirkuslitto julkaisi 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi tämän kokoelman muistoja, kokemuksia ja nuorisosirkushistoriaa.

Lue lisää
Pariakro

The Partner Acrobatics and Pyramid Cards

25.00 35.00 

99 cards, 99 exercises in partner acrobatics and pyramids! By balancing together and making pyramids individuals learn working in pairs and groups, as well as to trust others and be trusted.

Lue lisää