Tervetuloa Suomen Nuorisosirkusliiton kauppaan!

Nettikaupan kautta voit tilata Nuorisosirkusliiton julkaisuja ja muita tuotteita. Voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa (Mariankatu 15 b B 7) ja on auki pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Noutoajasta voit sopia sähköpostitse toimisto@snsl.fi. Tuotteet on mahdollista saada myös toimitettuna johonkin liiton tapahtumaan, valitse myös silloin vaihtoehdoksi nouto ja sovi asiasta erikseen.

20171006_114948

Conversations on circus teaching

20,00 

by Tomi Purovaara

Lue lisää
Käsinseisontakirjan kansi

Käsinseisonnan perusteet

20,00 30,00 

Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Lue lisää
Lattia-akrobatian perusteet, kansi

Lattia-akrobatian perusteet

20,00 30,00 

Uusi painos saatavilla! Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneille taitureille.

Lue lisää
Nurtsi-kassi

Nurtsi-kassi

5,00 

Kamat sirkuskassiin ja menoksi!

Lue lisää
Nurtsi-vyö

Nurtsi-vyö

10,00 

Iloisen keltainen, säädettävä Nurtsi-vyö tuo sirkustunnelmaa asuun kuin asuun!

Lue lisää
Pariakro

Pariakrobatia -ja pyramidikortit

25,00 35,00 

99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

Lue lisää
Pariakro

Partner Acrobatics and Pyramid Cards

25,00 35,00 

99 cards, 99 exercises in partner acrobatics and pyramids! By balancing together and making pyramids individuals learn working in pairs and groups, as well as to trust others and be trusted.

Lue lisää
sirkusleikkikortit

Sirkusleikkikortit

25,00 35,00 

Suosituista sirkusleikkikorteista on otettu jo kolmas painos! Sirkusleikkikortit sopivat opettajan tai ohjaajan avuksi sirkustunnille, kouluun tai harrastustoimintaan.

Lue lisää
Sirkuspyramidi 3/2014 kansi

Sirkuspyramidin kestotilaus

20,00 22,00 

Tilaa sirkusasiaa neljästi vuodessa kotiin kuljetettuna, itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää
Sirkuspyramidi 2/2014, kansi

Sirkuspyramidin vuositilaus

25,00 

Tilaa vuoden mittainen matka sirkuksen maailmaan, itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää