SirkusSoppa-leiri tulee taas!

Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää valtakunnallisen sirkustaideleirin Hyvinkäällä 11.–15.6. yhdessä Hakasirkuksen kanssa

Kenelle?

Leiri on kaikille sirkusta harrastaville ja sirkuksesta kiinnostuneille nuorille yli 13-vuotiaille. 10–12 vuotiaat voivat osallistua leirille oman huoltajan kanssa. Yläikärajaa leirille ei ole.

Voit olla aivan sirkusharrastuksen alkumetreillä tai pidempään sirkusta harrastanut. Voit tulla omatoimisesti tai yhdessä kavereiden kanssa.

Rhönradia, banquinea, vipulautaa tai akrotanssia?

Yhteensä työpajoja leirillä on noin 30. Päivästä riippuen työpajoja on kolme 1.5–2 tunnin pajaa. Ohjelmassa on myös Sirkumentin suunnittelemaa yhteis- ja iltaohjelmaa sekä muuta mukavaa kesäistä tekemistä.

Tänä vuonna osallistujat pääsevät vaikuttamaan myös itse työpajasisältöihin. Osallistujat voivat ehdottaa sirkuslajeja, opettajia tai vaikka muita esittävän taiteen aloja ennalta käsin osaan leirin työpajoista. Miksei vaikkapa tanssia? Leirillä pääsee kokeilemaan sellaisiakin lajeja, joita omassa sirkuksessa pysty harrastamaan. Leirille tulijoiden työpajatoiveita kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirin työpajoissa on luonnollisesti mukana myös sirkusleirien kestosuosikit ja perinteiset lajit, kuten akrobatiaa eri tasoilla, käsinseisontaa, ilma-akrobatiaa, tasapainolajeja, vanteita ja jongleerausta/esinemanipulaatiota. Leirille on tulossa siis hyvin monipuolinen valikoima eri sirkuslajeja ja välineitä. Aikaa jää myös vapaalle treenille.

Leirin pääopettajina ja ohjaajina toimivat sirkusalan ammattilaiset. Jo varmistuneita opettajia leirille on mm. ilma-akrobaatti Pinja Schönberg, käsinseisoja Jukka-Pekka Matero sekä Clunker Sirkuksesta tuttu Jori Reunanen. Esittelyjä ja lisätietoja opettajista tulee Suomen Nuorisosirkusliiton FB-sivulle ja Instagramiin.

Missä?

Hyvinkää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Uudenmaan maakunnan pohjoisosassa. Sirkusleirillä on käytössä Hyvinkään Takomon liikuntatilat, joissa Hakasirkus treenaa. Lisäksi käytössä on Tapainlinnan liikuntasali. Majoitus ja ruokailut tapahtuvat Tapainlinnan koululla.

Hinta

Osallistumismaksu kattaa leirin työpajat, ruokailun (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), koulumajoituksen, ja leirin työpajojen lisäksi oheisohjelman (illanvietot, yms.). Alaikäiset leiriläiset on tapaturmavakuutettu järjestäjien puolesta, täysi-ikäiset osallistujat huolehtivat vakuutuksestaan itse.

Harrastaja, koko paketti 195 € (liiton jäsenyhteisöihin kuuluville) /
210 € (muille)
Harrastaja, päiväleiri (ei sisällä aamu- ja iltapalaa eikä yöpymistä) 180 € (liiton jäsenyhteisöihin kuuluville) / 195 € (muille)
Huoltaja, koko paketti 150 € (sisältää 4 x 1,5h sirkusopetusta) / 145 € (ilman sirkusopetusta)

Ilmoittaudu Tästä

Lisätietoja:

Kaito Takayama, kaito.takayama(at)snsl.fi

#SirkusSoppa2018