Käsinseisontakirjan kansi

Käsinseisonnan perusteet

20.00 30.00 

Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Lue lisää
Pariakro

Pariakrobatia -ja pyramidikortit

25.00 35.00 

99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

Lue lisää
Pariakro

Partner Acrobatics and Pyramid Cards

25.00 35.00 

99 cards, 99 exercises in partner acrobatics and pyramids! By balancing together and making pyramids individuals learn working in pairs and groups, as well as to trust others and be trusted.

Lue lisää
Untitled_21092017_095453

Voima ja liikkuvuus -kortit

25.00 35.00 

”Liikkuvuutta ja voimaa voi aina kehittää!”
Voima- ja liikkuvuuskortit tarjoavat nopean matalan kynnyksen aloituksen niille, jotka haluavat päästä suoraan käytännön tekemiseen kiinni. Korteista saa myös uutta hyödyllistä tietoa ominaisuusharjoittelun perusperiaatteista.
81 korttia: kuvallista ja sanallista voima- ja liikkuvuusharjoitetta sekä opasvihkonen, josta löytyy suuntaviivoja ja perusteita harjoitteluun ynnä muutamia valmiita esimerkkiharjoituksia.

Lue lisää