Syyskokous 22.10.2016

Liiton syyskokous 22.10.2016 Helsingissä

Suomen Nuorisosirkusliiton syyskokous järjestetään lauantaina 22.10.2016 Cirko-keskuksessa Helsingissä (Sirkuksen tiedotuskeskuksen kirjasto, 4. krs, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki)

Valtakirjojen tarkastus ja kahvi klo 16 alkaen
Kokous klo 16.30-18.30
531-festivaalin esitys Cirko-keskuksessa klo 19: http://cirko.fi/ohjelma/entropia
Kokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 sekä valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Toivomme hallitukseen 18-28-vuotiaita mukaan sekä erikokoisten jäsenyhteisöjen edustajia ja maantieteellistä kattavuutta. Mikäli haluat vaikuttaa liiton toimintaan ja sirkusharrastuksen ja sirkusopetuksen tulevaisuuteen, tule mukaan!

Kukin jäsenyhteisö voi lähettää kokoukseen kaksi äänivaltaista edustajaa. Jäsenyhteisön puheenjohtaja, sihteeri, toiminnanjohtaja ja vastaava opettaja eivät tarvitse erikseen valtakirjaa toimiakseen kokousedustajana. Kokousedustaja voi kuitenkin olla myös erikseen nimetty henkilö, kuten sirkuskoulun opettaja, harrastaja tai vanhempi, jolloin hänellä tulee olla mukana valtakirja edustamaltaan taholta.

Ilmoittaudu 16.10. mennessä, mikäli haluat lipun 531-esitykseen: toimisto(at)snsl.fi.