Haluatko pysyä kartalla siitä, mitä nuorisosirkuskentällä tapahtuu?

Se onnistuu, kuten tilaat alta uutiskirjeemme tai seuraat meitä somessa:
voit seurata meitä Facebookin tai Instagramin (@nuorisosirkusliitto) kautta.
Twitteristä löydät meidät nimellä @Nuorisosirkus

Julkaisemme myös sirkukseen keskittyvää Sirkuspyramidi-lehteä.

Uutiskirjeet
Julkaisemme kahta eri uutiskirjettä.

1) Kuukausittainen uutiskirje on suunnattu sirkusopettajille, sirkuskoulujen työntekijöille ja vapaaehtoisille ja kaikille muille liiton toiminnasta tai sirkustaideopetuksesta kiinnostuneille. Uutiskirjeessä kerrotaan liiton ajankohtaisesta toiminnasta sekä muista kiinnostavista tapahtumista, koulutuksista ja materiaaleista. Myös jäsenyhteisöt voivat kertoa kuulumisiaan uutiskirjeessä. Tilaa uutiskirje tästä!
Aiemmat uutiskirjeet löydät uutiskirjearkistosta.

2) Harrastajien uutiskirje on nimensä mukaisesti suunnattu sirkusharrastajille. Uutiskirje lähetetään sähköpostitse muutaman kerran vuodessa ja siinä kerrotaan liiton harrastajille suunnatuista tapahtumista, kuten leireistä, festivaaleista ja muista tapahtumista. Tilaa harrastajien uutiskirje tästä!

Sirkuspyramidi-lehti
Sirkuspyramidi on Suomen ainut sirkusalan erikoislehti. Suomen Nuorisosirkusliitto on julkaissut lehteä vuodesta 1993 alkaen, ensin jäsenlehtenä ja sittemmin kaikille sirkuksesta kiinnostuneille suunnattuna. Sirkuspyramidia voi tilata kotiin itselle tai lahjaksi. Kaikki Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen oppilaat ja opettajat saavat lehden alennettuun jäsenhintaan.

Muut tiedotteet
Tiedote 31.5.2019 Nurtsi-festivaali 2019: yli 400 nuorta kokoontuu esiintymään Espooseen
Tiedote 3.9.2014_Nuorisosirkuksilla yli 100 000 katsojaa
Taide in Action -hankkeesta (2016-2017) voit lukea hankkeen blogista.