SNSL tiedottaa toiminnastaan kuukausittaisen sähköisen uutiskirjeen,  Facebook-sivun, Instagramin (@nuorisosirkusliitto) kautta sekä Sirkuspyramidi-lehdessä. Olemme myös Twitterissä ja Snapchatissa nimellä @Nuorisosirkus – seuraa meitä!

Taide in Action -hankkeesta voit lukea hankkeen blogista.

Uutiskirje
Liiton kuukausittain ilmestyvä uutiskirje on suunnattu sirkusopettajille ja sirkuskoulujen työntekijöille ja vapaaehtoisille sekä kaikille muille liiton toiminnasta tai sirkustaideopetuksesta kiinnostuneille. Uutiskirjeessä kerrotaan liiton ajankohtaisesta toiminnasta sekä muista kiinnostavisat tapahtumista, koulutuksista ja materiaaleista. Myös jäsenyhteisöt voivat kertoa kuulumisiaan uutiskirjeessä.
Uutiskirjearkisto

Tilaa uutiskirje!

Harrastajien uutiskirje

Sirkusharrastajille suunnattu uutiskirje lähetetään sähköpostitse muutaman kerran vuodessa ja siinä kerrotaan liiton harrastajille suunnatuista tapahtumista. Tilaa harrastajien uutiskirje tästä, niin pysyt leireistä ja tapahtumista kartalla!

Sirkuspyramidi-lehti
Sirkuspyramidi on Suomen ainut sirkusalan erikoislehti. Suomen Nuorisosirkusliitto on julkaissut lehteä vuodesta 1993 alkaen, ensin jäsenlehtenä ja sittemmin kaikille sirkuksesta kiinnostuneille suunnattuna. Sirkuspyramidia voi tilata kotiin itselle tai lahjaksi. Kaikki Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen oppilaat ja opettajat saavat lehden alennettuun jäsenhintaan.

Muut tiedotteet
Tiedote 3.9.2014_Nuorisosirkuksilla yli 100 000 katsojaa