Taide in Action kouluttaa!

Taide in Action -hanke järjestää koulutuskiertueen, jossa jaetaan hankkeen kautta saatuja hyviä käytänteitä turvapaikanhakijanuorten kanssa toimimisee liittyen. Taide in Action -hankkeessa järjestetään sirkus- ja taidetoimintaa turvapaikanhakijanuorille kuudella eri alueella Suomessa. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutukset pidetään Oulussa 12.12.2016 ja Jyväskylässä 26.1.2017. Ne järjestetään yhteistyössä Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton kanssa.

Koulutukset on suunnattu nuorisotyön ja/tai taiteen alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Aikaisempaa kokemusta turvapaikanhakijoiden kanssa toimimisesta tai sirkuksesta ei vaadita. Koulutusten työpajat ovat toiminnallisia ja tarjoavat uusia näkökulmia turvapaikanhakijoiden kanssa toimimiseen sekä taidelähtöisiin menetelmiin.

Oulun koulutus järjestetään yhteistyössä Kirjavaa kulttuuria -viikkojen kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Jyväskylän koulutus järjestetään yhteistyössä Kulttuuriaitan kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Taide in Action -hankkeen kokemuksia voit lukea hankkeen blogista.