KOULUTUKSET

Liitto järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja leirejä ja kursseja sekä sirkusopettajuutta ja -ohjaajuutta vahvistavia koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulutusta sirkuskoulun toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen liittyen. Hankkeiden puitteissa kohdennamme koulutuksia myös muun muassa nuoriso-, opetus- ja kulttuurialan toimijoille.

Järjestämme vuosittain muun muassa pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen, apuohjaajakoulutuksen ja erilaisia teemakoulutuksia. Liiton järjestämät tulevat koulutukset löydät liiton tapahtumakalenterista. Aiemmin järjestettyihin koulutuksiin voit tutustua täällä.

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia sirkuskouluille, esimerkiksi opetussuunnitelmien kehittämiseen, hallintoon, työhyvinvointiin, pedagogiikkaan ja lajiopetukseen liittyen, tai esimerkiksi voima ja liikkuvuus -aiheisia työpajoja.

Sirkuksen menetelmiä voi hyödyntää myös muilla aloilla. Tarjoamme sirkusaiheisia tilauskoulutuksia ja työpajoja esimerkiksi opetus-, nuoriso- ja kulttuurialalle työn tueksi.

Etsitkö kouluttajaa tai ohjaajaa?

Mene Sirkuksen tiedotuskeskuksen sivuille kohtaan Taiteilijat ja opettajat ja valitse vasemmalta rajaus “Sirkusopettaja”.

Kannattaa seurata myös Sirkuksen tiedotuskeskuksen kurssikalenteria.

Onko sinulla tarvetta sirkustaideopetukseen, nuorisosirkukseen tai toiminnan kehittämiseen liittyvälle koulutukselle? Ota yhteyttä!

Liiton koulutusvastaava
Petra Päivärinne
petra.paivarinne@snsl.fi
040 1488 042