Tervetuloa Suomen Nuorisosirkusliiton kauppaan!

Nettikaupan kautta voit tilata Nuorisosirkusliiton julkaisuja ja muita tuotteita.

Voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa (Mariankatu 15 b B 7), josta voit tulla noutamaan tuotteet. Parhaiten olemme paikalla arkisin päiväsaikaan, mutta sovithan aina noutoajankohdasta erikseen sähköpostitse toimisto@snsl.fi, että olemme varmasti paikalla. Tuotteet on mahdollista saada myös toimitettuna johonkin liiton tapahtumaan, valitse myös silloin vaihtoehdoksi nouto ja sovi asiasta erikseen.

Postitettavien tuotteiden postimaksu on 6,50 euroa tilauksen koosta riippumatta. Pienemmät tilaukset lähetämme kirjeenä, isommat pakettina joko postiin tai pakettiautomaattiin toimitettuna. Mikäli toivot pakettia tiettyyn pakettiautomaattiin, voit mainita asiasta lisätieto-kentässä.

Haluatko verkkolaskun? Sekin onnistuu! Tee siinä tapauksessa tilauksesi sähköpostitse toimisto(at)snsl.fi. Verkkolaskuttamisesta perimme kahden euron laskutuslisän.

Huomaathan, että kesäaikaan käsittelemme tilauksia harvakseltaan ja postituksessa voi kestää useita viikkoja. Elokuussa toimitukset jälleen normaalisti!

Mikäli tilaat useamman tuotteen, tilaus postitetaan pakettina. Mainitsethan tilauksesi yhteydessä, haluatko tilauksesi postiin tai tiettyyn pakettiautomaattiin.

IN ENGLISH

Welcome to the webshop of the Finnish Youth Circus Association! You can order our products from the webshop but currently the service is only available within Finland. Anyhow, we do send the products to other countries as well. If you are interested to order our products, please contact us by email: toimisto(at)snsl.fi. Please tell your billing address as well as the mailing address when placing your order. The mailing costs depend on the weight.

Showing all 11 results

  Pariakrobatia -ja pyramidikortit

  25,00 35,00 

  99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

  Lue lisää
  Lattia-akrobatian perusteet, kansi

  Lattia-akrobatian perusteet

  20,00 30,00 

  Uusi painos saatavilla! Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneille taitureille.

  Lue lisää
  Käsinseisontakirjan kansi

  Käsinseisonnan perusteet

  20,00 30,00 

  Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

  Lue lisää

  Voima- ja liikkuvuuskortit

  25,00 35,00 

  “Liikkuvuutta ja voimaa voi aina kehittää!”

  Voima- ja liikkuvuuskortteja voi käyttää sekä opetuksen tukena että itsenäiseen harjoitteluun. 81 korttia tarjoaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet monipuoliseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun.

  Lue lisää

  Sirkusleikkikortit

  25,00 35,00 

  Suosituista sirkusleikkikorteista on otettu jo kolmas painos! Sirkusleikkikortit sopivat opettajan tai ohjaajan avuksi sirkustunnille, kouluun tai harrastustoimintaan.

  Lue lisää
  Sirkuspyramidi 2/2014, kansi

  Sirkuspyramidin vuositilaus

  25,00 

  Tilaa vuoden mittainen matka sirkuksen maailmaan, itsellesi tai lahjaksi!

  Lue lisää

  Partner Acrobatics and Pyramid Cards

  25,00 35,00 

  99 cards, 99 exercises in partner acrobatics and pyramids! By balancing together and making pyramids individuals learn working in pairs and groups, as well as to trust others and be trusted.

  Lue lisää

  SNSL 20v. Juhlakirja

  10,00 

  Kirjan verran muistoja, kokemuksia ja nuorisosirkushistoriaa Suomen Nuorisosirkusliiton 20 ensimmäiseltä vuodelta.

  Lue lisää

  Nurtsi-vyö

  10,00 

  Iloisen keltainen, säädettävä Nurtsi-vyö tuo sirkustunnelmaa asuun kuin asuun!

  Lue lisää

  Nurtsi-kassi

  5,00 

  Kamat sirkuskassiin ja menoksi!

  Lue lisää
  Sirkuspyramidi 3/2014 kansi

  Sirkuspyramidin kestotilaus

  20,00 22,00 

  Tilaa sirkusasiaa neljästi vuodessa kotiin kuljetettuna, itsellesi tai lahjaksi!

  Lue lisää