Lattia-akrobatian perusteet

20,00 30,00 

Uusi painos saatavilla! Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneille taitureille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mikko Rinnevuoren kirjoittama Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneillekin taitureille. Kirja tarjoaa katsauksen neljän akrobaattisen lajin perusliikkeisiin, biomekaniikkaan ja akrobatian harjoitteluun.

Kukin liike on luokiteltu siihen lajiin, jossa sille on selkein suoritustekniikka, tai jonka liikkeenä sitä yleisimmin pidetään. Liikkeet on asetettu järjestykseen yksinkertaisimmista vaikeimpiin.

Kirjasta on iloa akrobatiaharrastuksen juuri aloittaneille, tanssijoille tai muiden lajien harrastajille, jotka haluavat harjoitella joitain tiettyjä liikkeitä oman lajinsa takia. Kirjasta voivat hyötyä myös kokeneemmat akrobaatit, jotka harjoittelevat vaikeampia liikkeitä tai hakevat harjoitteluinspiraatiota uusista liikkeistä. Myös akrobatiaa sisältävän harrastuksen opettajat, sirkusalan opettajat tai liikunnanopettajat löytävät kirjasta uusia tapoja neuvoa tai harjoituttaa temppuja.

Ota kirja mukaan harjoitussalille, lämmittele ja harjoittele!

Oppaan kirjoittaja Mikko Rinnevuori (s. 1980) on kasvatustieteen maisteri, joka on harjoitellut niin capoeiraa, breakdancea, ilma-akrobatiaa kuin käsinseisontaakin. Hän on opiskellut Intrépida Trupe -akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa vuosina 2003 ja 2004 sekä kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009. Hän on työskennellyt Circus Helsingin rehtorina 2010-2017.

Jäsenhinta Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen opettajille, harrastajille ja harrastajien vanhemmille

Kovakantinen, 120 sivua.

Julkaisija: Suomen Nuorisosirkusliitto ry
Ensimmäinen painos 2014, toinen painos 2018.

Lisätiedot

Asiakasryhmä

Jäsenyhteisön opettaja, Jäsenyhteisön harrastaja, Jäsenyhteisön harrastajan vanhempi, Muu asiakas