Peruutusehdot tapahtumailmoittautumisissa

Suomen Nuorisosirkusliiton maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Mikäli osallistuja joutuu peruumaan osallistumisensa määräajan jälkeen sairastumisen vuoksi, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta tai palauttaa lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset tarjoilu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset.

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista.

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla.

Pidätämme oikeudet peruuttaa tapahtuma esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin palautamme ilmoittautuneille maksetun osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Emma vastaa osallistujille aiheutuneista mahdollisista muista kustannuksista, kuten matkakuluista. Pidätämme myös oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Maksuttomissa tilaisuuksissa pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Näin vältämme tarjoiluista aiheutuvan ruokahävikin. Joissakin tapauksissa veloitamme peruuttamattomista ilmoittautumista meille aiheutuneet tarjoilu- tai muut vastaavat kulut (mikäli näin tehdään, se ilmoitetaan kyseisen tapahtuman yksilöidyissä peruutusehdoissa).

Osallistumisvahvistukset ja laskutus

Ilmoittautuessasi Hoika-ilmoittautumisjärjestelmän kautta saat sähköpostiisi ilmoittamasi tiedot ilmoittautumisvahvistuksena. Jos et saa viestiä, tarkistathan, että ilmoittautuminen on mennyt läpi.

Mikäli osallistumiseen liittyy lasku, saat sen joko ilmoittautumisen yhteydessä saman tien tai ilmoittautumisajan päätyttyä.

Niiden koulutusten kohdalla, joihin liittyy erillinen haku, ilmoitamme hakijoille valituksi tulemisesta hakuajan päätyttyä. Laskutus tapahtuu tämän jälkeen.