Tilauskoulutukset ja -työpajat

Suomen Nuorisosirkusliitto on valtakunnallinen sirkusharrastusta edistävä järjestö ja sirkustaideopetuksen asiantuntija. Toimintaa ohjaa ajatus yhteisöllisyydestä ja yhdenvertaisuudesta sekä sirkuksen mahdollisuudesta tarjota iloa ja oppimiskokemuksia kaikille taustoista riippumatta.

Nuorisosirkusliitto tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia ja -työpajoja. Liiton tilauskoulutukset suunnitellaan ja toteutetaan tilaajan tarpeiden mukaisesti. Kouluttajina toimivat asiantuntijamme ja kokeneet sirkusohjaajamme. 

Tutustu vaihtoehtoesimerkkeihimme tästä ja kysy lisää!

Sirkustyöpaja opettajille, 750€ (alv 0%). Työpajassa tutustutaan sirkusharjoittelun perusteisiin, turvalliseen harjoitteluun, avustamiseen, sirkusvälineisiin sekä annetaan virikkeitä ja ideoita sirkustuokioiden toteuttamiseksi kouluympäristössä. Lajeina akrobatia, ryhmäakrobatia ja jongleeraus. Työpajan painotus voi myös olla sosiaalisen sirkuksen menetelmissä ja työtavoissa.

Kesto 180 min. | 2 sirkusohjaajaa | osallistujia max 25

Sirkustyöpaja päiväkoti- ja alakouluikäisille, 150€ (alv 0%). Työpaja sisältää akrobatiaa, ryhmäakrobatiaa ja jongleerausta. Sisällön tarkemmista painotuksista, kuten ryhmäytymistä, vuorovaikutusta tai ilmaisua tukevista harjoitteista sovitaan tarkemmin tilaajan kanssa.

Kesto 60 min. | 2 sirkusohjaajaa | osallistujia max 20

Sirkustyöpaja yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille, 225€ (alv 0%). Työpaja sisältää akrobatiaa, ryhmäakrobatiaa ja jongleerausta. Sisällön tarkemmista painotuksista, kuten ryhmäytymistä, vuorovaikutusta tai ilmaisua tukevista harjoitteista sovitaan tarkemmin tilaajan kanssa.

Kesto 90 min. | 2 sirkusohjaajaa | osallistujia max 20

Yksittäisten koulutusten ja työpajojen lisäksi on mahdollista sopia laajemmista koulutuskokonaisuuksista, esimerkiksi viidestä työpajakerrasta, jolloin voidaan  tehdä yhdessä sirkusesitys.

Edellä mainitut työpajat on usein mahdollista järjestää tilaajan tiloissa. Toteutukseen tarvitaan rullamattoja tai muita voimistelumattoja. Myös paksummat alastulopatjat ovat käyttökelpoisia. Jooga-/ solumuovi-/ retkeilypatjatyyppiset ohuemmat ja pienemmät matot eivät sovellu tähän käyttöön. Työpajaohjaajat tuovat mukanaan jongleerausvälineet. Voimme auttaa rulla- ja alastulomattojen lainaamisessa korvausta vastaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut: Petra Päivärinne | petra.paivarinne@snsl.fi | 040 1488 042

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia sirkuskouluille. Niistä löydät lisää tietoa täältä.