Liiton julkaisut jäsenalennuksella
Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöt sekä niiden harrastajat ja opettajat saavat liiton julkaisemat tuotteet (mm. pari-akrobatia- ja pyramidikortit, voima- ja liikkuvuuskortit, käsinseisonnan ja lattia-akrobatian oppaat) muita edullisemmin. Lue lisää

Liiton nettikauppaan pääset täältä.

Tapahtumat ja koulutukset jäsenhintaan
Jäsenhinta liiton tapahtumiin ja koulutuksiin koskee sekä jäsenyhteisön harrastajia että sirkusopettajia ja muuta henkilökuntaa. Tapahtumat ja koulutukset löydät tapahtumakalenterista.

Matkatuki liiton omiin tapahtumiin
Suomen Nuorisosirkusliitto tukee jäsentensä alueellista tasa-arvoa osallistumalla matkakulujen maksamiseen, mikäli matka tapahtumaan on yli 200 km. Avustusta voi hakea kaikkiin liiton järjestämiin tapahtumiin. Liitolta haettava matka-avustus on harkinnanvarainen ja se voi kattaa korkeintaan puolet matkakuluista. Hakemuksen jättöpäivä on viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)snsl.fi. Hakemuslomakkeen löydät Lomakkeet-sivulta.

Alennusta Sirkuspyramidi-lehden tilauksista
Liiton jäsenyhteisöt saavat Sirkuspyramidi-lehden postitettuna haluamaansa osoitteeseen (1-3 kpl jäsenluokan mukaan). Lisäksi jäsensirkusten henkilökunta, oppilaat, oppilaiden vanhemmat ja sirkusalan opiskelijat saavat Sirkuspyramidin tilauksesta jäsenalennuksen. Tilaa lehti täältä!

Sirkuskoululaisille alennus Cirkon esityksiin

Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen esityksiin myönnetään SIRKUSKOULUHINTA kaikille Suomen Nuorisosirkusliitto ry:n jäsenkouluille ja niiden oppilaille. Alennus on -3 € alemman lippukategorian hinnasta. Lippuja ei voi ostaa Lippupalvelun nettisivuilta, vaan vain puhelinpalvelusta (0600 10 800 (1,98€/min+pvm)) tai toimipisteistä.
Lippuja voi ostaa myös yksittäinen sirkuskoulun oppilas.

Alennus on voimassa Cirkon kausiesityksiin (alennus ei koske Cirko-festivaalin esityksiä). Yli  10 hengen ryhmäliput voi kuitenkin ostaa sähköpostitse osoitteesta liput(AT)cirko.fi, jolloin säästää  Lippupalvelun palvelumaksun, tai ovilipunmyynnistä, mikäli on tilaa.

Alennusta Abrakadabra! Sirkus sekoittaa kaupungin -kirjasta
6–11-vuotiaille suunnattu lastenkirja kurkistaa seikkailun ja huumorin siivittämänä sirkuksen kiehtovaan maailmaan sekä sirkuksen pitkiin perinteisiin. Kirjailija Marja Ahon edellinen kirja valittiin parhaiden 8 kirjan joukkoon kaikista 130 Suomessa ilmestyneestä lastenkirjasta viime vuonna.

Lisätietoa kirjasta kustantajan sivuilla. Sirkuspyramidin lukijoille ja Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen väelle kirja on tarjolla erikoishintaan 15€ sisältäen toimituskulut (norm. 22,50). Tilaukset sähköpostitse osoitteesta myllylahti@myllylahti.fi. Mukaan tarvitaan vain tilaajan nimi ja osoite. (Kirja ja lasku postitetaan tilaajille.)

Tiedotusta
Liiton uutiskirjeen sirkuskouluille ja sirkusopettajille sekä muille kiinnostuneille voit tilata täältä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa.

Uutiskirjeen sirkusharrastajille voit tilata täältä. Harrastajien uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.