Näytetään kaikki 7 tulosta

  Conversations on circus teaching

  20,00 

  by Tomi Purovaara

  Lue lisää
  Käsinseisontakirjan kansi

  Käsinseisonnan perusteet

  20,00 30,00 

  Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

  Lue lisää
  Lattia-akrobatian perusteet, kansi

  Lattia-akrobatian perusteet

  20,00 30,00 

  Uusi painos saatavilla! Lattia-akrobatian perusteet on suunnattu sirkusakrobaateille, telinevoimistelijoille, kamppailulajien harrastajille, capoeiristoille ja tanssijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita akrobatiasta. Kirja soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneille taitureille.

  Lue lisää

  Pariakrobatia -ja pyramidikortit

  25,00 35,00 

  99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

  Lue lisää

  Partner Acrobatics and Pyramid Cards

  25,00 35,00 

  99 cards, 99 exercises in partner acrobatics and pyramids! By balancing together and making pyramids individuals learn working in pairs and groups, as well as to trust others and be trusted.

  Lue lisää

  Sirkusleikkikortit

  25,00 35,00 

  Suosituista sirkusleikkikorteista on otettu jo kolmas painos! Sirkusleikkikortit sopivat opettajan tai ohjaajan avuksi sirkustunnille, kouluun tai harrastustoimintaan.

  Lue lisää

  Voima- ja liikkuvuuskortit

  25,00 35,00 

  “Liikkuvuutta ja voimaa voi aina kehittää!”

  Voima- ja liikkuvuuskortteja voi käyttää sekä opetuksen tukena että itsenäiseen harjoitteluun. 81 korttia tarjoaa kuvalliset ja sanalliset ohjeet monipuoliseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun.

  Lue lisää