Pariakrobatia -ja pyramidikortit

25,00 35,00 

99 korttia, 99 kuvallista ja sanallista harjoitusta pyramideihin ja pariakrobatiaan! Pariakrobatia- ja pyramidikortit on upea tapa oppia toimimaan parin ja ryhmän kanssa. Harjoitellessa opetellaan luottamaan toiseen ja olemaan itse luottamuksen arvoinen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tekijä: Mirja Tuomi
Julkaisija: Suomen Nuorisosirkusliitto, 2015

Yhdessä tekeminen on mieluisaa lapsille ja nuorille, ja pariakrobatian ja pyramidien tekeminen kasvattaa ryhmähenkeä. Tämä korttipakka antaa lisäeväitä harjoituksiin!

Jokaisessa kortissa on toisella puolella ohjeet yhden harjoituksen tekemiseen ja kääntöpuolella kuva harjoituksesta. Pakassa on 99 korttia. Ne on jaettu pariakrobatiaan, kolmen akrobatiaan ja pyramideihin. Erityyppiset kortit ovat eri värisiä. Tämä hahmottamaan eri harjoitustyyppejä. Lisäksi jokainen näistä kolmesta harjoitustyypistä on jaettu kolmeen eri vaikeusasteeseen ja sitä edustavaan värin tummuusasteeseen. Korttipakan mukana tulee opasvihkonen korttien käyttöön ja turvalliseen harjoitteluun.

Jäsenhinta Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen opettajille, harrastajille ja harrastajien vanhemmille on 25 euroa/pakka, muille 35 euroa/pakka.

Kortit ovat tilattavissa myös englanninkielisenä versiona.

Lisätiedot

Asiakasryhmä

Jäsenyhteisön opettaja, Jäsenyhteisön harrastaja, Jäsenyhteisön harrastajan vanhempi, Muu asiakas