Käsinseisonnan perusteet

20,00 30,00 

Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tekijä: Mikko Rinnevuori
Julkaisija: Suomen Nuorisosirkusliitto, 2016

 

Nyt seistään käsillä!

Käsinseisonnan perusteet on kirja sirkusakrobaateille, tanssijoille, trikkaajille ja kehonpainoharjoittelijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsinseisonnasta. Opas sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneillekin taitureille.

Kirjassa käsitellään käsinseisontaa alusta alkaen, erilaiset taitotasot huomioiden. Oppaassa käydään läpi niin valmistavat harjoitukset, käsinseisonta-asento kuin käsinseisontaan nousu ja siellä pysyminenkin. Esimerkkiasennot on kuvitettu selkeästi. Samalla listataan erilaisia helpompia tai haastavampia temppuja, joissa liikkeitä hyödynnetään. Oman osionsa saavat vaikeat liikkeet yhdellä kädellä seisonnasta hyppyihin käsinseisonnassa. Kehon liikkumista kuvaavia termejä kuvataan omassa luvussaan.

Ohjeiden lomassa kerrotaan sulavasti myös käsinseisonnasta maailmalla ja historiassa. Kuvaukset johdattelemaan lukemaan luvun käsinseisonnasta eri lajeissa ja avaavat aihetta uudella tavalla.

Monipuolisesta kirjasta on iloa ja hyötyä monen tasoisille tekijöille! Se tarjoaa käytännön neuvoja ja ideoita omaan tekemiseen.  Myös eri lajien opettajat ja ohjaajat löytävät kirjasta uusia tapoja neuvoa ja harjoituttaa oppilaitaan.

Ota kirja vaikka mukaan harjoitussalille!

Oppaan kirjoittaja Mikko Rinnevuori (s. 20.11.1980) on kasvatustieteen maisteri ja kokenut eri lajien tekijä. Hän on toiminut Circus Helsingin rehtorina vuodesta 2010. Suomen Nuorisosirkusliitto on aiemmin julkaissut hänen kirjansa Lattia-akrobatian perusteet.

Jäsenhinta Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöille sekä niiden opettajille, harrastajille ja harrastajien vanhemmille on 20 euroa, muille 30 euroa.

Lisätiedot

Asiakasryhmä

Jäsenyhteisön opettaja, Jäsenyhteisön harrastaja, Jäsenyhteisön harrastajan vanhempi, Muu asiakas