Liiton kevätkokous Lahdessa 1.4.2017

Suomen Nuorisosirkusliitto kutsuu jäsenensä kevätedustajakokoukseen la 1.4.2017 klo 10.30.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kokous pidetään Ravintola Lokissa, Lahdessa (osoite Jalkarannantie 19, Lahti).

Päivän aikataulu:
Klo 10 alkaen tarjolla kahvia ja sämpylää tarjolla sekä valtakirjojen tarkastus
Kevätkokous klo 10.30–11.30
Klo 12–13 tutustuminen Koulutuskeskus Salpauksen (SaSak) sirkuskoulutukseen ja tiloihin

Kukin jäsenyhteisö voi lähettää kokoukseen kaksi äänivaltaista edustajaa. Jäsenyhteisön puheenjohtaja, sihteeri, toiminnanjohtaja ja vastaava opettaja eivät tarvitse erikseen valtakirjaa toimiakseen kokousedustajana. Kokousedustaja voi kuitenkin olla myös erikseen nimetty henkilö, kuten sirkuskoulun opettaja, harrastaja tai vanhempi, jolloin hänellä tulee olla mukana valtakirja edustamaltaan taholta.

Kokouksen jälkeen on mahdollista päästä tutustumaan sirkusopetusta tarjoavan Koulutuskeskus Salpauksen (SaSak) sirkustiloihin sekä opiskeluun koulussa. Esittelijänä toimii SaSakin sirkuslinjan tutkintovastaava Petri Heikkilä. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle, joten varaudu visaisilla kysymyksillä!

Kokoustarjoilujen vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen 27.3.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@snsl.fi. Mainitsethan mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Tervetuloa! Nähdään Lahdessa!