Voltti 2017 ja Nurtsi-festivaali Lappeenrannassa!

Voltti 2017 -tapahtuma Lappeenrannassa lähestyy kovaa vauhtia!

Lasten ja nuorten kulttuuri näkyy Lappeenrannassa todenteolla, kun sirkus-, tanssi- ja teatterinharrastajat valtaavat Lappenrannan 8.-11.6.2017. Voltti 2017 -tapahtuma kokoaa yhteen lähes 1000 lasta ja nuorta esiintymään. Tapahtuma toteutetaan Suomen Nuorisosirkusliiton, Suomen Nuorisoseurojen sekä Suomen Harrastajateatteriliiton yhteistyönä.

Festivaalin sirkusesitykset nähdään Nurtsi – nuorten sirkusfestivaalin ohjelmistossa. Sirkusesitysten tapahtumapaikkoina toimivat Lappeenrannan kaupunginteatteri sekä Lappeenranta-sali. Sirkusesiintyjiä on lähes 400.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin Voltin omilla kotisivuilla osoitteessa voltti.fi!

Lisätietoa:
Sirkusesitysten aikataulu
Koko tapahtuman aikataulu
Kurkistus kulisseihin

Sirkusesitysten liput ovelta puoli tuntia ennen: 3e/esitys; päivälippu 10e

Tervetuloa mukaan!