Hallitus valittu vuodelle 2018

Suomen Nuorisosirkusliiton syysedustajakokous pidettiin Nuorisokeskus Marttisessa, Virroilla 15.9.2017. Kokouksessa valittiin edustajat hallitukseen erovuoroisten tilalle ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018.

Liiton puheenjohtajaksi valittiin Heikki Matero Kuopion Sirkuksesta. Hallituksen jäseniksi kaksivuotiselle kaudelle valittiin Taruelma Heikkinen Espoon esittävän taiteen koulusta, Mette Ylikorva Monitaideyhdistys Pisteestä (Rovaniemi) ja Sanni Sarlin-Takayama Pukinmäen sirkuskoulusta (Helsinki). Lisäksi hallituksessa jatkavat viime vuonna valitut Katja Timlin (Lifecircus Tampere), Elmo Kaasinen (OudonKummun Sirkus, Outokumpu) ja Kati Jalava (Nuokun Sirkus, Lahti).

Varajäseniksi valittiin Taina Kopra (Sorin Sirkus, Tampere), Niina Civil (Sirkus Sirius, Haarajoki), Aino Mäkipää (sirkusopiskelija, Lahti), Marjo Elomaa (Satasirkus, Pori), Jemina Hyökki (Sirkus Sirius), Sini Napari (sirkusopiskelija, Lahti) ja Sohvi Silius (Sorin Sirkus, Tampere).

Vuoden 2018 painopisteiksi päätettiin nuorten osallisuuden edistäminen liiton toiminnassa ja nuorisosirkuskentällä, pohjoismais-baltialainen yhteistyö, liiton uuden strategian toimeenpano ja siihen liittyvä arvioinnin kehittäminen sekä alueellisten ja ei-sirkustaustaisille suunnattujen koulutusten kehittäminen. Vuoden päätapahtuma on kesällä järjestettävä leiri, jonka suunnittelu käynnistetään nuorten omassa suunnitteluviikonlopussa 10.-11.11.2017. Nuoret otetaan mukaan myös kaikkien muiden nuorille suunnattujen leirien ja tapahtumien suunnitteluun ja/tai toteutukseen.