Sirkumentti hakee uusia jäseniä

Suomen Nuorisosirkusliiton Sirkumentti-ryhmä hakee uusia jäseniä täydentämään ryhmää. Haku on auki 30.6. asti.

Mikä Sirkumentti on?

Sirkumentti on ryhmä 16-22-vuotiaita harrastajataustaisia sirkusaktiiveja, jotka pyrkivät toiminnallaan edistämään sirkuslaisten mahdollisuuksia vaikuttaa omaan harrastukseensa. Ryhmä on perustettu vuonna 2014, ja vuoden 2016 aikana toiminta on löytänyt muotonsa. Sirkumentti toimii sirkusharrastajien edustajana Suomen Nuorisosirkusliitossa ja sen hallituksessa.

Mitä Sirkumentti on saanut aikaan?

Sirkumentti on aktiivinen nuorisotoiminnan luoja ja kannustaja. Sirkumenttilaiset ovatkin järjestäneet sirkusharrastajien viikonlopun 2017 marraskuussa, sekä ovat myös mukana tämän vuoden SirkusSoppa-leirin iltaohjelmassa! Sirkumentti on luonut Suomen Nuorisosirkusliiton Instagram-tilin ja aloittanut Facebook-ryhmän ‘Suomen sirkusnuoret’.

Miten haen?

Haku tapahtuu uuden ilmoittautumispalvelun kautta.  Jos olet jo rekisteröitynyt uuteen ilmoittautumisjärjestelmään, hae Sirkumenttiin tästä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, hae tästä.

Haku päättyy 30.6.2018.

Hakeneille ilmoitetaan päätöksestä heinäkuussa.