Hallitus valittu vuodelle 2019

 

Suomen Nuorisosirkusliiton syysedustajakokous pidettiin tänä vuonna jo syyskuun alussa, sunnuntaina 2.9.2018 Sorin Sirkuksella Tampereella. Syyskokouksen jälkeen ohjelma jatkui koko sirkusalan yhteisellä Sirkusfoorumilla, jonka järjestäjinä toimivat yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskus, Suomen Nuorisosirkusliitto, Sirkus Finlandia, Sorin Sirkus ja Markku Aulanko.

Syyskokous päätti vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Ensi vuonna järjestetään jälleen Nurtsi-festivaalit, tällä kertaa yhteistyössä 20 vuotta täyttävän Espoon esittävän taiteen koulun kanssa. Festivaalin päivämäärät ovat 6.-9.6.2019. Festivaalille kutsutaan mukaan myös ulkomaisia ryhmiä. Vuoden muiksi pääpainopisteiksi nimettiin nuorille suunnattujen tapahtumien kehittäminen sekä nuorten osallisuuden vahvistaminen, eurooppalaisen apuohjaajakoulutusmallin kehittäminen ja apuohjaajien roolien vahvistaminen sekä yhteyksien vahvistaminen sirkusalan ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa.

Syyskokouksessa valittiin myös uudet jäsenet ensi vuoden hallitukseen. Puheenjohtajana jatkaa Heikki Matero Kuopiosta. Kaksivuotinen hallituskausi jatkuu Mette Ylikorvalla (Monitaideyhdistys Piste, Rovaniemi), Sanni Sarlin-Takayamalla (Pukinmäen Sirkuskoulu, Helsinki) ja Taruelma Heikkisellä (Espoon esittävän taiteen koulu). Uusiksi hallituksen jäseniksi kaksivuotiselle kaudelle valittiin Taina Kopra (Sorin Sirkus, Tampere), Kati Jalava (Nuokun Sirkus, Lahti sekä Heidi Aho (Turun Taideakatemia). Varajäseniksi yksivuotiselle kaudelle valittiin Katja Timlin (Lifecircus Tampere), Sini Napari (Taidekoulu Estradi, Lappeenranta), Minna Karesluoto (Turun Taideakatemia) ja Marjo Elomaa (Satasirkus, Pori). Onnea kaikille valituille!