Sirkusharrastajien viikonloppu lokakuussa

 

Sirkusharrastajien viikonloppu palaa! 

Sirkusharrastajien oma viikonloppu järjestetään 18.-20.10.2019 Helsingissä.

Haluatko päästä vaikuttamaan sirkustapahtumien suunnitteluun? Tule mukaan Sirkumentin järjestämään Sirkusharrastajien viikonloppuun, jossa pääset ideoimaan mm. tulevien vuosien sirkustapahtumia, kansainvälistymistä sekä festivaaleja!

Sirkusharrastajien viikonloppu on tapahtuma, jossa pääsee mukaan suunnittelemaan erilaisia tulevia sirkustapahtumia sekä tapaamaan muita innokkaita sirkusnuoria. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään Helsingissä, jossa majoittuminen tapahtuu Lauttasaaren Parkourakatemialla, ja päiväohjelma toteutetaan Esitystaiteenkeskuksella. Helsingin sisäiset siirtymät sisältyvät tapahtuman hintaan.

Tapahtuma tarjoaa aamupalaa, mutta varaudu ottamalla mukaan omat eväät (huom. vähäinen jääkaappitila). Ruokatauoilla voi myös käydä syömässä muualla halutessaan. Ota tapahtumaan mukaan myös makuualusta, tyyny, makuupussi sekä muut henkilökohtaiset & hygieniatarvikkeet. Tarkemmat aikataulut lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla. Tapahtuman tiimoilta osallistumme myös mahdollisesti Cirkon uuden jongleerauksen Object-festivaaleille (tiedustelussa).

Hinta: 30 euroa liiton jäsenille / 50 euroa muille

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia!)

PE:

Saapuminen klo 18 alkaen

Tutustumista ja leikkejä / mahdollisesti esitys

LA:

Aamupala 9–10

Ohjelmaa Eskuksella 11–> Aamulämpät 🙂

Ruoka 12:30-13:30

Kansainvälisyyttä ja tulevan ideointia 13:30–16

Ruoka

Vapaa treeniaika 17-20

Kotiinpaluu tai yöpyminen Parkourakatemialla

SU (halukkaille) 

Aamiainen

Klo 12 liiton syyskokous (jäsenyhteisöjen edustajille)

Ilmoittautuminen

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt liiton Hoika-ilmoittautumispalveluun, ilmoittaudu tästä.

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, ilmoittaudu tästä.

Ilmoittautuminen on käynnissä 12.10. asti.