Nuorisosirkusliiton verkkotreffit toukokuussa

Verkkotreffit ti 5.5. klo 10.30: kuulumisten vaihtoa ja keskustelua sirkusesityksen katsomisesta.

Mihin asioihin tai elementteihin kiinnität esitystä katsoessasi huomiota? Mikä esityksessä on tärkeää? Mitä odotat, toivot ja pelkäät esityksen suhteen? Seuraavaksi tiistaiksi sovitaan yhdessä jokin sirkusesitystaltiointi, minkä voi katsoa itselleen sopivana aikana. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki tapaamiseen liittymiseksi. Verkkotreffialustakokeilussa Jitsi Meet. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 4.5.2020 mennessä.


Verkkotreffit ti 12.5. klo 10:30: keskustelua katsotusta sirkusesityksestä

Luvassa kuulumisten vaihtoa ja keskustelua etukäteen katsotusta sirkusesityksestä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki tapaamiseen liittymiseksi. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 11.5. mennessä.

Kevään viimeiset verkkotreffit 19.5. klo 10:30-11:30

Verkkotreffeillä pääset vaihtamaan kuulumisia muiden nuorisosirkusten edustajien kanssa ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki tapaamiseen liittymiseksi. Ilmoittaudu mukaan 18.5. mennessä tämän linkin kautta.