Vastaa kulttuuriharrastamista koskevaan kyselyyn!

Tervetuloa vastaamaan Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen harrastajille suunnattuun kyselyyn, jossa paneudutaan siihen, millaisia vaikutuksia kulttuurin harrastamisella on. Kysely toteutetaan kahden vuoden välein, nyt toista kertaa. Kyselyyn on mahdollista vastata 14.3.-25.4.2024.

Toivomme sinun vastaavan oman kokemuksesi perusteella. Kyselyyn vastataan nimettömästi, eikä tuloksia voida jäljittää yksittäisiin vastaajiin. Kyselyn tuloksien avulla saamme tärkeää tietoa harrastamisen vaikutuksista. Kerätyn tiedon perusteella voimme nostaa esiin harrastamisen tärkeyttä niin yksilön kuin yhteiskunnankin näkökulmasta.

Väittämät jakautuvat viiteen osa-alueeseen. Jokaisen osa-alueen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus avoimeen vastaukseen. Kyselyyn vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.

Kyselyä toteuttamassa ovat mukana Suomen Nuorisosirkusliiton lisäksi Kansalaisfoorumi, Suomen Nuorisoseurat ja Nuori Kulttuuri, Suomen Harrastajateatteriliitto, Suomen Puhallinorkesteriliitto sekä Suomen Kansanmusiikkiliitto. Lisäksi Taiteen perusopetusliitto toteuttaa kyselyä huhtikuussa.

Kyselystä on kaksi versiota: 7-15-vuotiaille sirkusharrastajille suunnattu kysely ja yli 15-vuotiaille suunnattu kysely.

Ylläolevat linkit on tarkoitettu sirkusta harrastaville vastaajille. Muut yhteistyökumppanit keräävät tietoa muiden taiteenalojen harrastajilta.

Lämmin kiitos osallistumisestasi jo etukäteen!