Ennakkotilaa nyt Käsinseisonnan perusteet!

Käsinseisontaa käytännössä!

Lattia-akrobatian perusteet -oppaan kirjoittajalta, Circus Helsingin rehtorilta Mikko Rinnevuorelta ilmestyy marraskuussa uusi kirja. Tällä kertaa seisotaankin käsillä!

Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Seuraa kirjaa somessa ja jaa vaikka oma kuvasi treenaamisesta Käsinseisonnan perusteet kanssa! #käsinseisontakirja

 

Tilaa nyt, ennakkotilaajille lisämateriaalia

Nyt voit varmistaa oman kappalaseesi itsellesi ja vaikka pukinkonttiin tilaamalla kirjan ennakkoon. Tilauksesi paluuviestinä lähetämme 20.11. asti kirjalle bonuksena lisämateriaalia: tiedossa on sähköinen, napakka paketti käsinseisonnasta eri lajeissa ympäri maailman, videoilla höystettynä.

Nettisivumme ovat uudistuneet tänä syksynä, ja uuttakin on tiedossa! Lähiaikoina aukeaa uusi nettikauppamme, josta julkaisujemme tilaaminen on entistä kätevämpää. Siihen asti kirjaa voi tilata alla olevalla lomakkeella.

Kirjan julkaisee Suomen Nuorisosirkusliitto. Liiton jäsenyhteisöille, harrastajille ja opettajille kirja on tilattavissa jäsenhintaan 20 e/kpl. Muille kirjan hinta on 30 e/kpl.

Postittaessa hintaan lisätään toimituskuluja 5 e. Kirjan voi myös noutaa Nuorisosirkusliiton toimistolta sovittuna aikana. Voit ehdottaa sopivia aikoja Lisätietoja-kenttään.

Jos tilaat kirjan lahjaksi ja laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite, kirjoitathan laskutusosoitteen Lisätetoja-kenttään. Tilattuasi kirjan tällä lomakkeella lähetämme sähköpostiisi ennakkotilaajan bonusmateriaalin muutaman päivän sisällä. Jos materiaali ei saavu viikkoon, tarkista roskapostikansiosi ja lähetä meille tarvittaessa sähköpostia.

Heräsikö kysymyksiä? Lähetä sähköpostia: toimisto@snsl.fi